Bestel je seizoenkaart met €10,- korting!

Vond jij het net als ik ook zo leuk het afgelopen seizoen? Het werd steeds drukker in het Kras Stadion en dat was natuurlijk niet zomaar. FC Volendam speelde leuk voetbal en wist veel tegenstanders te verslaan. Jammer genoeg konden we de competitie niet afmaken.

Alle leden van mijn kidsclub hebben ondertussen speciale post ontvangen! In een oranje envelop zit een brief met een persoonlijke boodschap voor je. Ook heb ik er een klein presentje bijgedaan als dank voor jouw steun het afgelopen seizoen. Want ik ben ontzettend blij dat steeds meer leden van de kidsclub naar de wedstrijden van FC Volendam komen.

Omdat we hopen dat je aan boord blijven hebben we voor alle leden van kidsclub een mooie actie. Als lid van de kidsclub krijg je € 10,- korting op een échte seizoenkaart! Voor kinderen tot en met twaalf jaar is deze ook nog eens extra voordelig. Je krijgt dan een eigen stoel en een eigen pasje waarmee je het hele seizoen naar de wedstrijd kan. Uiteraard zodra dit weer veilig is. Ook ontvang je een speciaal mondkapje van FC Volendam.

Schreeuw jij FC Volendam volgend seizoen ook weer naar de overwinning? Bestel dan je seizoenkaart en steun samen met je vrienden onze spelers. Ik reken op jullie. Stay Orange!

Bestel je seizoenkaart via: https://fcvolendam.nl/kidsclubseizoenkaart/