Slapen op de Middenstip

Slaapt jouw team straks op de middenstip van FC Volendam?

Droom jij er als echte voetbalfan van om in het Kras Stadion van FC Volendam te slapen? Meld jouw team dan aan voor ‘Slapen op de Middenstip’ en wie weet worden jullie uitgeloot om met zijn allen te komen logeren!

Doe mee aan de winactie!
Ook dit jaar organiseert Rabobank Waterland en Omstreken in samenwerking met FC Volendam ‘Slapen op de Middenstip’. Dit jaar kun je met jouw sportteam én een vriendje/vriendinnetje twee droomdagen beleven op vrijdag 24 en zaterdag 25 april 2020!*

Wil jij meelopen als player escorte, de wedstrijd FC Volendam – FC Eindhoven bekijken, slapen in een tent op de middenstip, ontbijten in een luxe skybox, een training krijgen van de spelers en trainers van FC Volendam? Meld jouw team dan aan en doe mee aan de winactie!

De actie
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en beoefen je een teamsport? Dan kun je jouw team (max. 12 deelnemers) aanmelden voor ‘Slapen op de Middenstip’ door een mail te sturen naar communicatie.waterland@rabobank.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Naam van jullie sportvereniging
  • Het aantal deelnemers (maximaal 12 excl. vriendje/vriendinnetje)
  • De leeftijd van de deelnemers
  • Naam en contactgegevens van jullie coach (telefoon en e-mailadres)

Is jouw team niet groot genoeg? Niet getreurd, jullie mogen zelf een team vormen, zolang het maar maximaal 12 deelnemers zijn.

Aanmelden kan t/m 20 maart 2020. Op 27 maart wordt door twee spelers van FC Volendam bekend gemaakt welk team de gelukkige winnaar is en mag komen slapen in het KRAS Stadion tijdens ‘Slapen op de Middenstip’. Benieuwd of jouw team heeft gewonnen? Kijk dan vanaf 27 maart op http://kidsclubfcvolendam.nl.

Let op: Er dienen voldoende begeleiders aanwezig te zijn bij het gehele evenement (dit is inclusief slapen in een tent). Het evenement begint op vrijdagavond om 18.30 uur en duurt tot zaterdagochtend 10.30 uur.

 

* Slapen op de Middenstip zal worden verplaatst naar het begin van het volgend voetbalseizoen indien FC Volendam op 24 april kan promoveren naar de Eredivisie.