Ruim 140 kinderen actief tijdens de Frooktocht 2017

Op zaterdag 15 juli vond de 11e Frooktocht plaats in het Kras Stadion! Ruim 140 kinderen hadden zich opgegeven om aan de sportieve spelletjesochtend mee te doen. In totaal werden er 11 teams gemaakt van 10 tot 14 Kidsclub leden per team. Om 10:00 uur gingen de kinderen van start bij het eerste spel. Op het veld stonden 12 spellen, waaronder een stormbaan, zaklopen, basketbal, touwladder en gatendoekschieten. Ieder team moest bij ieder spel zoveel mogelijk punten proberen te behalen. Er waren leuke prijzen te winnen!

Uiteindelijk werd team Chelsea derde, het hele team mag meelopen met de spelers van FC Volendam tijdens de wedstrijd FC Volendam – NEC op vrijdag 20 oktober. Team Liverpool werd tweede, zij winnen een VIP-Middag in het Kras stadion. Zij gaan patat eten, krijgen een rondleiding en mogen voetballen op het veld! Team Schalke’04 won de Frooktocht. Zij gaan met hun team mee met de VIP-Trip naar SC Cambuur op vrijdag 30 maart 2018! Al met al was het een zeer geslaagde ochtend. Wij danken alle vrijwilligers die hebben geholpen deze Frooktocht mogelijk te maken!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar