Fox Jacht: speurtocht met maar liefst 72 deelnemers!

Voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – Cambuur vond voor de eerste keer ‘de Fox Jacht’ plaats. Er was rondom het Kras Stadion een wandelroute uitgestippeld langs Smit Bokkum, HSB, de Visafslag, De Jozef, PX, Volendams Museum en de Fanshop van FC Volendam. Bij zes punten van de route moesten er raadsels en rebussen opgelost worden om een puzzelstuk te verdienen.
Op de helft van de route, bij de visafslag, kregen de deelnemers een glaasje limonade. Aan het eind van de route was de puzzel compleet en kregen de kinderen en begeleiders van het team een gratis kaartje voor de wedstrijd FC Volendam – Cambuur, en een heerlijke zak snoep. Na afloop van deze wedstrijd kregen alle deelnemers aan de Fox Jacht een FC Volendam spaarpot.

Namens de Kidsclub danken wij de vrijwilligers die ons geholpen hebben met het begeleiden van de spellen bij de punten langs de route. Ook danken wij alle deelnemers voor jullie enthousiasme! BEDANKT!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar