450 kinderen bij Frook’s Kidskermis

Woensdagavond 4 september vond de jaarlijkse Frook’s Kidskermis plaats in de Jozef.

Van 18:30 uur tot 19:30 uur ging het dak van de Jozef er af! Bij binnenkomst kregen alle kinderen een hawaii slinger om hun nek en een lichtstaaf in de hand. Ook konden de kinderen zich gratis laten schminken. Het zag er meteen gezellig uit in de zaal. De presentatie lag dit jaar in handen van John Molenaar en Johan de Wit verzorgde het licht en geluid. Fonzie en Saskia Koppes maakte de foto’s.

De BV’tjes mochten de Kidskermis aftrappen, met hun liedje ‘FEEST’ zorgde ze ervoor dat het vanaf de eerste minuut een gezellig feest werd! Daarna kwamen de Sammies op het podium, ieder jaar staan ze klaar voor alle kinderen om er een gezellig feest van te maken.

De stemming zat er al goed in toen Jan Smit als verassing het podium opkwam. Alle kinderen zongen het liedje ‘Ik wil Slapen’ uit volle borst mee. Bij het liedje daarna werd de polonaise ingezet. Na Jan Smit kwamen ‘de FC’, Volop Skik, Helmen Verplicht en Peppino het podium op om het feest compleet te maken.

Na het optreden van Peppino was de Kidskermis bijna afgelopen, John Molenaar en Linda Bond zongen samen een laatste liedje. Dit maakte het feest compleet!
De kinderen kregen na het verlaten van de zaal allemaal nog een lekkere oliebol!

Het was weer een super begin van de kermis!
De Kidsclub van FC Volendam bedankt de Jozef, hoofdsponsor de Rabobank, alle Kermisartiesten en alle vrijwilligers voor de geweldige medewerking om dit evenement tot een succes te maken! Wij wensen iedereen een fijne kermis!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank