Frooktocht

Een persoonlijke mededeling van Frook, voor alle sportieve Kidsclubleden vanaf 6 jaar!

Ik nodig je uit om mee te doen aan “De Frooktocht” op woensdag 21 augustus a.s.!
Even een korte uitleg wat we gaan doen: de ‘Frooktocht’ is een spelletjesdag voor alle Kidsclub-leden vanaf 6 jaar. Op het hoofdveld van het Kras Stadion van FC Volendam wordt die dag een leuk spellen-circuit neergezet met diverse balspelletjes, klimbaan, hindernisbaan, een quiz en nog veel meer. Alle kinderen worden in teams verdeeld van ongeveer 12 (maximaal 15) kinderen en een begeleider. Met je team ga je langs alle spellen en per spel kun je punten scoren. Het team dat wint, krijgt een VIP-Trip aangeboden naar een uitwedstrijd van FC Volendam het komende seizoen!

LET OP: Als je mee wilt doen, moet je je inschrijven! Dit kan tot uiterlijk maandag 19 augustus!  
Stuur ons een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer (onvolledige e-mails kunnen we helaas niet verwerken). Stuur dus snel je e-mail naar: kidsclub@fcvolendam.org
Nog een vriendelijk verzoek aan de ouders: we hebben voor ieder team 1 begeleid(st)er nodig. Mocht je bereid zijn om mee te helpen die dag, wil je dit dan vermelden bij de inschrijving? Graag uw naam en mobiele nr. vermelden. Bij voorbaat dank (we sturen nog een email met uitleg).

Het PROGRAMMA woensdag 21 augustus:

  • Je wordt verwacht om 09.30 uur bij de hoofdingang van het stadion (ingang Sportlaan), waar je je eerst even moet melden bij de kraam zodat we weten dat je er bent. Daarna zoek je een team waar je bij wilt (ga bij je vriendje/vriendinnetje staan als je samen in ‘n team wilt). Als alle teams compleet zijn starten we met de spelletjes.
  • Rond 12.00 uur eindigt het spellencircuit en mag iedereen een plekje zoeken op de
    Eretribune, in afwachting van de prijsuitreiking! Ouders mogen uiteraard ook plaatsnemen.
  • Wat moet je aantrekken? Sportkleding & sportschoenen en evt. een jack/vest.