17 teams bij het 4 tegen 4 toernooi

Afgelopen donderdag 2 mei organiseerde de Kidsclub van FC Volendam weer het jaarlijkse 4-tegen-4 toernooi op het Cruyff Court in het Siem Lutpark. Maar liefst 17 teams uit de groepen 5 en 6 van de basisscholen uit Volendam deden mee aan dit toernooi. De finale van de jongens van groep 6 ging tussen de Blokwhere en de Springplank. De jongens van de Blokwhere wonnen met 2-0! De finale van de jongens van groep 5 ging tussen de Nicolaasschool en de Springplank. De jongens van de Nicolaasschool wonnen ook met 2-0. Bij de meiden ging de finale tussen de Nicolaasschool en de Petrus groep 5A. Ook deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, deze keer door de meiden van de Nicolaasschool.

Dean Biswana werd uitgekozen tot de beste speler van het toernooi, beste speelster was Fleur Jonk.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank