Foxtopper: Dean Havik

De 8-jarige Dean Havik, die woont op de Rozenstraat, was vrijdag de mascotte van FC Volendam tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dit had hij gewonnen tijdens het Frooks Kerstfeest van de Kidsclub in de Jozef.

Zijn ouders Thomas en Gina Havik en zus Lynn waren ook in het Kras-stadion aanwezig. Samen met scheidsrechter Bos liep Dean het veld op waarbij hij de wedstrijdbal oppakte en meehielp met de toss. Na afloop van de met 1-0 verloren wedstrijd huldigde hij de ‘Man of the Match’ van FC Volendam. Dat was doelman Jordi van Stappershoef die een bos bloemen van Ron Bloemenweelde en een kadobon van Café De Dijk kreeg aangeboden. Mascotte Dean Havik voetbalt bij de jeugd van de RKAV en zijn favoriete speler van Volendam is Paul Kok. Ronaldo vindt hij de beste voetballer ter wereld.