Frook’s kerstfeest was weer super gezellig!

Op woensdag 12 december werd voor de 14de keer Frook’s Kerstfeest gehouden waar in totaal ruim 250 kinderen van genoten.

De Jozef was, net zoals de voorgaande jaren, weer práchtig versierd! Er werden weer twee sessies gehouden. De eerste sessie was van 13:00 uur tot 14:00 uur en de tweede sessie van 15:15 tot 16:15 uur. De selectie van FC Volendam was hierbij natuurlijk ook aanwezig. De spelers en trainers waren verdeeld over beide sessies. Er werd zichtbaar genoten van de gezellige sfeer en de lekkere broodmaaltijd. Tijdens het afruimen van de tafels werden er loten uitgedeeld voor de loterij, er werden prachtige prijzen verloot waaronder ballen, bidons, een shirt, Frook’s broodtrommels en natuurlijk als hoofdprijs mascotte zijn bij een wedstrijd van FC Volendam! Na de loterij was de uitreiking van de kleurwedstrijd, de winnaars krijgen een clinic van de spelers in het stadion van FC Volendam!

Dit jaar konden de kinderen ook hun ‘kerstster’ in het zonnetje zetten. Ze konden zeggen wie voor hun belangrijk is en wie ze in het zonnetje wilden zetten en waarmee. Veel kinderen wilden aan hun kerstster een kerststukje geven: dit werd mogelijk gemaakt door Deen in de van Baarstraat! Ook kregen sommige kinderen kaartjes voor een wedstrijd van FC Volendam, van zwembad de Waterdam, Jumpskillz of ze kregen chocolaatjes.

Wij willen Deen, de Waterdam en Jumpskillz hartelijk bedanken! Peppino sloot de gezellige middag af met een goochelshow! Al met al kunnen we terugkijken op een fantastisch evenement dat weer mogelijk is gemaakt door vele vrijwilligers en hulpouders. We willen de Jozef hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de ruimte!

Namens de Kidsclub bedanken we iedereen die heeft meegeholpen aan Frook’s Kerstfeest!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank