Foxtoppers Job en Jim Tuyp

Vrijdag tijdens de eerste thuiswedstrijd van FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie tegen FC Den Bosch waren de broers Job (9) en Jim Tuyp (6) de mascottes. Hun ouders zijn Ed Tuyp (Kitte) en Tiny Veerman en zij wonen in de Narcissenstraat.

Oom Rob Tuyp was samen met vader Ed aanwezig in het Kras-stadion. De jongens mochten een balletje meetrappen met de wisselspelers van FC Volendam. Samen met scheidsrechter Oostrom liepen de mascottes het veld op en de wedstrijdbal werd door Jim Tuyp opgepakt. Hoewel FC Volendam met 1-2 verloor, beleefden de jongens een mooie voetbalavond. Na afloop van de wedstrijd huldigden de mascottes de ‘Man of the Match’ Joey Veerman, die de enige treffer van FC Volendam scoorde. Hij kreeg een cadeaubon van Café De Dijk en een bos bloemen van Ron Bloemenweelde aangeboden.