12e editie Frooktocht!

Op zaterdag 30 juni vond de 12e Frooktocht plaats in het Kras Stadion! Ongeveer 100 kinderen waren aanwezig om aan de sportieve spelletjesochtend mee te doen.
In totaal werden er 11 teams gemaakt van 7 tot 14 Kidsclub leden per team. Om 10:00 uur gingen de kinderen van start bij het eerste spel.
Op het veld stonden 10 spellen, waaronder een stormbaan, een glijbaan, basketbal, gatendoekschieten, ballen vangen, kaasdragen en nog een aantal leuke spellen!
Ieder team moest bij ieder spel zoveel mogelijk punten proberen te behalen, er waren namelijk leuke prijzen te winnen!
Na werd team Mexico 3
e, zij mogen met hun hele team meelopen als playerescorte bij de wedstrijd FC Volendam – RKC Waalwijk op vrijdag 5 oktober.
Team Zwitserland werd 2e, zij hebben een VIP-middag bij FC Volendam gewonnen. Zij gaan patat eten, krijgen een rondleiding en mogen voetballen op het veld in het stadion!
Team Brazilië won de Frooktocht, zij mogen mee met de VIP-Trip! Waar de VIP-Trip naar toe gaat is nog niet bekend, dit hoort team Brazilië later!
Het was weer een geslaagde Frooktocht! Wij danken alle vrijwilligers die hebben geholpen deze Frooktocht mogelijk te maken!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar