Frooktocht 30-06-2018

De Frooktocht staat gepland op zaterdag 30 juni!

Even een korte uitleg wat we gaan doen: de ‘Frooktocht’ is een spelletjesdag voor alle Kidsclub- leden vanaf 7 jaar. Op het hoofdveld van het Kras Stadion van FC Volendam wordt die dag een leuk spellen-circuit neergezet met diverse balspelletjes, klimbaan, hindernisbaan, een quiz en nog veel meer. Alle kinderen worden in teams verdeeld van ongeveer 12 (maximaal 15) kinderen en een begeleider. Met je team ga je langs alle spellen en per spel kun je punten scoren. Het team dat wint, krijgt een VIP-Trip aangeboden naar een uitwedstrijd van FC Volendam het komende seizoen!

LET OP: Als je mee wilt doen, moet je je inschrijven! Dit kan tot uiterlijk maandag 25 juni!   Stuur ons een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer (onvolledige e-mails kunnen we helaas niet verwerken). Stuur dus snel je e-mail naar:

kidsclub@fcvolendam.org

Nog een vriendelijk verzoek aan de ouders: we hebben voor ieder team 1 begeleid(st)er nodig. Mocht je bereid zijn om mee te helpen die dag, wil je dit dan vermelden bij de inschrijving?

Graag uw naam en mobiele nr. vermelden. Bij voorbaat dank (we sturen nog een email met uitleg).

 

Het PROGRAMMA zaterdag 30 juni:

  • Je wordt verwacht om 09.30 uur bij de hoofdingang van het stadion (ingang Sportlaan), waar je je eerst even moet melden bij de kraam zodat we weten dat je er bent. Daarna zoek je een team waar je bij wilt (ga bij je vriendje/vriendinnetje staan als je samen in ‘n team wilt). Als alle teams compleet zijn, starten we met de spelletjes.
  • Rond 12.00 uur eindigt het spellencircuit en mag iedereen een plekje zoeken op de Eretribune, in afwachting van de prijsuitreiking! Ouders mogen uiteraard ook plaatsnemen.
  • Wat moet je meenemen? De brief – die moet je afgeven bij de kraam als je aankomt. HEB JE GEEN BRIEF GEKREGEN? MAIL DAN NAAR KIDSCLUB@FCVOLENDAM.ORG
  • Wat moet je aantrekken? Sportkleding & sportschoenen en evt. een jack/vest.

Willen je vriendjes/vriendinnetjes ook mee doen maar zijn ze nog geen lid? Als ze nu nog lid worden krijgen ze meteen een uitnodiging mee!