Fox-Jacht zondag 25 maart!

Hallo!

Ik nodig je uit om mee te doen aan de Fox-Jacht aanstaande zondag 25-03!

Even een korte uitleg wat we gaan doen: de ‘Fox-Jacht’ is een speur-/puzzeltocht door Volendam. Je loopt met een groepje kinderen en een begeleider langs een aantal locaties via de speciaal uitgestippelde route. Bij iedere “Fox-Jacht locatie” kan je team een puzzelstuk verdienen door een leuke activiteit uit te voeren. Aan het eind van de speurtocht heeft iedere groep 5 puzzelstukken verzameld. Op vertoon van de volledige puzzel krijgt ieder kind uit het team een gratis kaartje voor de wedstrijd FC Volendam – FC Den Bosch en een leuke “FC Volendam gadget”. Deze wedstrijd wordt diezelfde middag gespeeld in het Kras Stadion en begint om 14.30 uur. Ieder kind kan 1 extra gratis kaartje krijgen voor zijn/haar vader of moeder.

Alle kinderen worden in teams verdeeld van ongeveer 10 kinderen en een begeleider. Met je team ga je langs alle locaties.

LET OP: Als je mee wilt doen, moet je je inschrijven! Dit kan tot uiterlijk zaterdag 24 maart!
Stuur ons een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer (onvolledige e-mails kunnen we helaas niet verwerken). We hebben beperkt plaats dus stuur snel je e-mail naar:

kidsclub@fcvolendam.org

Nog een vriendelijk verzoek aan de ouders: we hebben voor ieder team 1 begeleid(st)er nodig. Mocht je bereid zijn om mee te helpen die dag, wil je dit dan vermelden bij de inschrijving? Graag je naam en mobiele nr. vermelden. Bij voorbaat dank (we sturen dan nog een email met uitleg).

Het PROGRAMMA zondag 25 maart:

  • Je wordt verwacht om 12:00 uur bij de Steven van Dorpelhal van het stadion (ingang Eikenlaan), waar je je eerst even moet melden bij de kraam zodat we weten dat je er bent. Daarna zoek je een team waar je bij wilt (ga bij je vriendje/vriendinnetje staan als je samen in ‘n team wilt)
  • Om 12:30 uur starten de eerste teams. De teams starten om de 5 minuten. De teams die nog even moeten wachten, kunnen zich vermaken op het springkussen.
  • De Fox-Jacht duurt ongeveer een uur.
  • Wat moet je aantrekken? Goede loopschoenen!

 

We gaan er samen een supergezellige dag van maken!

Voor meer info: bel naar 0299-809900 (Demi Siebeling) of mail naar kidsclub@fcvolendam.org