Patat eten met Frook

Afgelopen zaterdag 10 maart was het een gezellige boel in de Runderkamp Lounge van FC Volendam. Ongeveer 35 leden van de Kidsclub van FC Volendam genoten van een uurtje Patat eten met Frook. Samen met de spelers van FC Volendam en onder begeleiding van Clown Remon vermaakten de jongste leden t/m 5 jaar zich prima. Bij binnenkomst kreeg iedereen van Clown Remon een mooie ballon-hoed die hij van te voren al had gemaakt.

Nadat alle kinderen een plekje hadden gevonden in de Runderkamp Lounge werd door de vrijwilligers van de Kidsclub patat met frikadellen en bitterballen uitgedeeld aan de kinderen en de spelers van FC Volendam. Na het patat eten kreeg iedereen een ijsje, en werd de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd gedaan. Na afloop kregen alle kinderen een bellenblaas mee naar huis. Al met al was het weer een geslaagde middag voor de jongste leden. We bedanken Remon Feld, alle vrijwilligers, en natuurlijk de spelers van FC Volendam voor hun hulp en inzet!

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar