BAL Toernooi 2018

Op woensdag 28 februari werd Sporthal Opperdam Oud omgetoverd tot strijdtoneel voor het jaarlijks terugkerende Baltoernooi.  Maar liefst 19 teams vanuit de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Volendam deden mee en wat was het toch weer mooi om al dat voetbal- en handbaltalent in actie te zien op één van de drie velden. Om 12.15u stond het pauzeprogramma gepland met een wedstrijd tussen FC Volendam en HV KRAS/Volendam. Ook zij moesten zowel een wedstrijd handballen en een wedstrijd voetballen. Bij FC Volendam speelde Jordi van Stappershoef, Mitchel Michaelis, Jordy Hilterman, Nick Runderkamp, Dylan Mertens, Mohamed Betti, Ali Ulusoy, Paul Kok, Nick Zeijlmans, Jari Vlak. Uiteindelijk won FC Volendam de voetbalwedstrijd! HV KRAS/Volendam moest tijdens de handbalwedstrijd 2 doelpunten maken om 1 punt te krijgen. Ze konden uiteindelijk de achterstand niet wegwerken. Zodoende won FC Volendam het BAL Toernooi!
Omstreeks 16.00u vond de prijsuitreiking voor de groepen 7 en 8 jongens en meiden plaats.
Het BAL Toernooi is een productie van Sport-Koepel in samenwerking met FC Volendam, Kidsclub FC Volendam en HV KRAS/Volendam! Via deze weg danken wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd en tot volgend jaar!
Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar